The Koby Cottage by Garrison Architects

Destiné aux familles venant visiter leurs enfants au Starr Commonwealth, une organisation à but non-lucratif visant à aider à la ré-insertion et à la vie autonome des jeunes adultes, découverte du superbe « Koby Cottage », une jolie petite maison en bois au style contemporain des plus réussit bénéficiant d’une agréable luminosité naturelle et d’une implantation en pleine nature. Située à Albion dans le Michigan et imaginée par le studio d’architecture et de design Garrison Architects, découvrez tous les détails en images dans la suite !

Plus de détails en images dans la galerie

Description originale

This guest house was created for families to use while visiting their children at Starr Commonwealth, a nonprofit organization in Michigan. The organization’s services range from foster care to residential treatment and in-home counseling programs that help young adults learn to live independently.

The house plan is composed of two diagonal intersecting axes centered around the dining room table as a meeting place for the family. One axis includes the bedrooms of all family members. The other axis, which incorporates the public entry hall and living room, runs through the building in a diagonal pathway which culminates in the expanded volume of the living room and expansive views of the lake beyond.

The design, two volumes connected by a glass enclosure, employs tectonic expression of the modules. Yet the rectilinear module forms are opened up to the outdoors through variations in glass and wall surfaces. A light wood interior is housed within a cor-ten exterior that blends into the colors of the surrounding natural environment. The building is a device that creates new ways of viewing landscape as a vertical slice of nature brought deeply into the volume of the house. Use of glass corners throughout the building, especially in the dining room intersection, creates a blurring between the space inside the house and the space of nature in which it is suspended. An open rooftop deck creates a direct connection with the outdoors, establishing a sense of openness. The fact that the building is cantilevered off the hillside prevents outside viewers from seeing into the house from below, providing complete privacy for the residents.

Design by Garrison Architects

ArchitectureDesign
The Lake Shore Drive House
The Lake Shore Drive House
Architecture
The Mad Park Residence by Vandeventer + Carlander Architects
The Mad Park Residence by Vandeventer + Carlander Architects
Architecture
The Green Weaving Club House by Hyunjoon Yoo Architects
The Green Weaving Club House by Hyunjoon Yoo Architects
ArchitectureDesign
A House in a Church by Ruud Visser Architects
A House in a Church by Ruud Visser Architects
Architecture
The L71 House
The L71 House
Architecture
The Kerr House
The Kerr House